Σίνγκλετον για Μπαρτζώκα: «Είναι προπονητής των παικτών, αλλά είναι ευθύς και αυθεντικός»

Σίνγκλετον για Μπαρτζώκα: «Είναι προπονητής των παικτών, αλλά είναι ευθύς και αυθεντικός»
Ο Κρις Σίνγκλετον κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τους δύο να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Κρις Σίνγκλετον αντιμετώπισε για άλλη μία φορά τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Και βρέθηκε στην πλευρά των ηττημένων, αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αναντολού Εφές.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα BasketNews, αναφέρθηκε στην προπονητή του Ολυμπιακού. Και πρώην προπονητή του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ένα άλλο μέλος εκείνης της ομάδας, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Μπαρτζώκα. Και ο φόργουορντ της Αναντολού Εφές συμφώνησε, με μία μικρή... ανατροπή. «Πάντα το λέω ότι είναι προπονητής των παικτών. Ξέρει πότε ένας παίκτης χρειάζεται ξεκούραση και πότε πρέπει να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνει. Είναι ένας από τους πιο προσιτούς προπονητές προς όλους τους παίκτες», είπε ο Σίγκλετον.

Και συνέχισε, για το άλλο πρόσωπο του πρώην προπονητή του: «Την ίδια στιγμή είναι και αυστηρός. Δίνει τις δικές του εντολές. Είναι ακόμη ή ο δικός του δρόμος ή κανένας δρόμος. Θα σε ενημερώσει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή όταν παίζεις άσχημα. Είναι ευθύς, δεν κρύβει τα συναισθήματά του. Είναι αυθεντικός. Δεν μπορείς να το πεις αυτό για άλλους ανθρώπους».

@Photo credits: INTIME