Ράντονιτς: «Διαφορετική προσέγγιση με την Μπασκόνια, να παίξουμε όπως στο δεύτερο μισό με την Ζάλγκιρις»

Ράντονιτς: «Διαφορετική προσέγγιση με την Μπασκόνια, να παίξουμε όπως στο δεύτερο μισό με την Ζάλγκιρις»
Στην διαφορετική προσέγγιση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπασκόνια εστίασε ο Ντέγιαν Ράντονιτς που επανέφερε το δεύτερο ημίχρονο με την Ζάλγκιρις.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική και δεύτερη αναμέτρηση της «διπλής» εβδομάδας στην EuroLeague. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε για το εν λόγω ματς, τόνισε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και την αλλαγή ενέργειας από την ήττα στη Μαδρίτη.

Πιο αναλυτικά, για το παιχνίδι που ακολουθεί, ο Μαυροβούνιος τεχνικός είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό που ακολουθεί. Πρόκειται για «διαβολοβδομάδα», οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να αγωνιστούμε πολύ, πολύ, καλύτερα από ότι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Όσον αφορά το τί πρέπει να προσέξει η ομάδα του, τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Σαφώς θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.