Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Πονίτκα

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Πονίτκα

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Πονίτκα
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ματέους Πονίτκα έδειξαν διάστρεμμα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι και την διπλή αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας στην Euroleague.

Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ γύρισε τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού λίγο πριν από το τέλος του αγώνα με την Ζάλγκιρις, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα τρία επόμενα ματς του Παναθηναϊκού με Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (28/1, 19:15) όπως επίσης και την «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία απέναντι σε Ρεάλ στη Μαδρίτη και Μπασκόνια στη Βιτόρια. Στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα φανεί το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό της ομάδας του.

Πρόβλημα στο πόδι αποκόμισε και ο Ντουέιν Μπέικον από την αναμέτρηση κόντρα στους Λιθουανούς και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό είναι αμφίβολη. Όπως αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός παραμένουν οι Λευτέρης Μαντζούκας και Λευτέρης Μποχωρίδης.