Ράντονιτς: «Το καλύτερό μας ημίχρονο»

Newsroom
Ράντονιτς: «Το καλύτερό μας ημίχρονο»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην αλλαγή που είχε η εικόνα της ομάδας του από ημίχρονο σε ημίχρονο.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις, ο Μαυροβούνιος προπονητής, είπε χαρακτηριστικά: «Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κάναμε πάρα πολλά λάθη, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ενώ ήταν κακή και η επίθεσή μας. Γενικά η εικόνα μας ήταν κακή στο πρώτο μισό του ματς αλλά στη συνέχεια παίξαμε εξωπραγματική άμυνα, ενώ επιθετικά κάναμε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο της σεζόν. Είναι περίεργο το πώς παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και το πώς παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο» και συνέχισε:

«Το πώς αλλάξαμε τα πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε. Για 20 λεπτά είχαμε ομαδικό πνεύμα, παλέψαμε, βγάλαμε ενέργεια και η γλώσσα του σώματος ήταν πολύ καλή. Φυσικά πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και θα δούμε αύριο πώς είναι η κατάσταση μερικών παικτών. Δεν πιστεύω ότι ο Πονίτκα θα είναι έτοιμος, αλλά θα δούμε αύριο το πώς θα είναι».

Όσο για το έγινε και άλλαξε η εικόνα της ομάδας από ημίχρονο σε ημίχρονο; «Πρέπει να το αναλύσουμε αυτό, αλλά ελπίζω να κατάλαβαν ότι αν παίξουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουν τέτοια αποτελέσματα. Αν παίζουν όπως στο πρώτο τότε θα έχουμε δυσκολίες. Αλλάξαμε προσέγγιση στο ματς και παίκτες όπως ο Καλαΐτζάκης με έδωσαν ενέργεια στο παρκέ και χαίρομαι για το αποτέλεσμα. Αν δούμε το δεύτερο ημίχρονο όλα είναι ξεκάθαρα. Αλλά πρέπει να δούμε το πρώτο ημίχρονο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.