Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στην Μπολόνια

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στην Μπολόνια
Ο Παναθηναϊκός (7-12) αντιμετωπίζει τη Βίρτους (8-11) στην Μπολόνια για την 20ή αγωνιστική της EuroLeague (21:30,NS Prime & live από το Gazzetta).

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Basket City της Μπολόνια για να αντιμετωπίσει τη Βίρτους, για την 20ή στροφή της EuroLeague. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς προέρχεται από την επικράτηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των έξι ηττών.

Από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχεται η Βίρτους, αφού το αμέσως προηγούμενο ματς τους ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε από ήττα με σκορ 85-83.

«Η Βίρτους έχει μεγάλα ονόματα, εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Τεόντοσιτς, Σενγκέλια, Χάκετ, Λούντμπεργκ και Μπελινέλι. Είναι πολύπειροι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι δύσκολο για εμάς αναμφίβολα και πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί», ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Λευτέρη Μποχωρίδη και Λευτέρη Μαντζούκα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.