Ράντονιτς: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά, ελπίζω να είναι καλύτερος ο Γκριγκόνις»

Newsroom
Ράντονιτς: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά, ελπίζω να είναι καλύτερος ο Γκριγκόνις»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς εκθείασε την επιθετική προσπάθεια της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στους Παπαγιάννη και Γκριγκόνις.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Μαυροβούνιος προπονητής μιλώντας για το ματς και τη νίκη του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι όπου παλέψαμε για 40 λεπτά και στο τέλος νικήσαμε. Αν δείτε τα στατιστικά μπορούμε να μιλήσουμε για ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις καλά απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως είναι η Μακάμπι, έχοντας παίκτες όπως οι Λορέντζο Μπράουν και Μπόλντγουιν. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, αλλά στο τέλος με μια καλή άμυνα πήραμε τη νίκη και πλέον έχουμε παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες κόντρα στον Άρη».

Όσον αφορά την απόδοση του Γιώργου Παπαγιάννη, είπε: «Πρώτα από όλα όπως είπα μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ ήταν μια διαφορετική εικόνα παρά το γεγονός ότι χάσαμε και ήταν σημαντικό για εμάς να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι για μάχη, να πολεμήσουμε και να βγάλουμε ενέργεια. Συζητήσαμε κάποια πράγματα, αλλά όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να κερδίσουν σήμερα».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον Μάριους Γκριγκόνις: «Θέλω να συζητήσω μόνο για το σημερινό παιχνίδι και είχαμε ένα πλάνο που το ακολουθήσαμε. Το θέμα του Γκριγκόνις είναι κάτι διαφορετικό, αλλά ελπίζω στη συνέχεια να είναι καλύτερος»