Ιβάνοβιτς: «Θέλαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι του Βεζένκοβ, στο δεύτερο μέρος τα καταφέραμε»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ιβάνοβιτς: «Θέλαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι του Βεζένκοβ, στο δεύτερο μέρος τα καταφέραμε»
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενώ εξήγησε το στόχο που είχε η ομάδα του: Να σταματήσει τον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τον Ερυθρό Αστέρα να παίρνει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως ξεκάθαρο φαβορί για το Final 4.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής αναφέρθηκε και στον περιορισμό του Σάσα Βεζένκοβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή EuroLeague και ένα ξεκάθαρο φαβορί για να πάει στο Final 4. Εμείς ήρθαμε με στόχο να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι του Βεζένκοβ, τα κοψίματα, τους πόντους, τα επιθετικά ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ, στο δεύτερο το βελτιώσαμε και κάναμε ότι πρέπει για να κερδίσουμε το ματς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.