Αταμάν: «Αποτελεσματικός στην επίθεση ο Μπέικον, θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Newsroom
Αταμάν: «Αποτελεσματικός στην επίθεση ο Μπέικον, θα είναι δύσκολο παιχνίδι»
Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για το παιχνίδι της Παρασκευής (23/12, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες των «πρασίνων».

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες από Μπασκόνια (εντός) και Παρτίζαν (εκτός) και όπως είπε «ο Μπέικον είναι αποτελεσματικός στην επίθεση. Οι Πονίτκα, Λι και Γουόλτερς είναι πολύ δημιουργικοί παίκτες, ενώ ο Παναθηναϊκός διατηρεί την ισορροπία στο inside παιχνίδι όπως επίσης και στο outside παιχνίδι με τον Παπαγιάννη, τον Γκουντάιτις και τον Γουίλιαμς» και συνέχισε:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και διατηρήσουμε την ισορροπία στην επίθεση προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη» σχολίασε ο Αταμάν, ενώ ο Ελάιζα Μπράιαντ είπε για το ματς: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να πολεμήσουμε από την αρχή έως το τέλος. Είμαστε έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.