Μεσίνα: «Πονάει όταν χάνεις έτσι»

Newsroom
Μεσίνα: «Πονάει όταν χάνεις έτσι»
Ο Ετόρε Μεσίνα δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την ήττα της ομάδας του ενώ υπογράμμισε ότι με την δουλειά θα γίνεται η ομάδα του καλύτερη στη συνέχεια.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας μιλώντας για το παιχνίδι είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Πίστεψαν στη νίκη ακόμα και όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά. Παίξαμε καλά για 37 λεπτά. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και μοιράσαμε 22 ασίστ, πράγμα που λέει πολλά. Πονάει όταν χάνεις έτσι. Χάσαμε κάποια σουτ κρίσιμα. Ελπίζω να κρατήσουμε τα θετικά από την εικόνα των 37-38 αγώνων και θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για τη συνέχεια.».

Όσο για τα προβλήματα της ομάδας του; «Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο είναι για μένα. Πιο πολύ έχει να κάνει με τους παίκτες. Έχουμε παρουσιάσει βελτίωση με την παρουσία του Λουαού-Καμπαρό. Υπάρχουν παίκτες που είναι έμπειροι και πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την 1η μέρα της προετοιμασίας. Πέρυσι είχαμε κάποιους τραυματισμούς και το θέμα του Μήτογλου. Είχαμε αποκτήσει όμως χημεία. Φέτος προσπαθούμε να αποκτήσουμε τη συνοχή αυτή και με δουλειά να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».