Λάσο: «Η επόμενη ομάδα μου δεν είναι απαραίτητο να παίζει στην EuroLeague»

Λάσο: «Η επόμενη ομάδα μου δεν είναι απαραίτητο να παίζει στην EuroLeague»
Ο Πάμπλο Λάσο παραμένει εκτός πάγκων έπειτα από την αποχώρησή του από τη Ρεάλ και ξεκαθάρισε πως η EuroLeague δεν είναι αυτοσκοπός όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τους τελευταίους μήνες η Ρεάλ πορεύεται δίχως τον κορυφαίο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία της. Ο Πάμπλο Λάσο αποχώρησε μετά από 11 χρόνια, δεκάδες επιτυχίες και 21 τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις αφού η «Βασίλισσα» αποφάσισε να μην τον διατηρήσει στην άκρη του πάγκου, στηριζόμενη αποκλειστικά και μόνο στα ιατρικά δεδομένα μετά από το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη τον Ιούνιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS, ο 55χρονος κόουτς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις την επιλογή. Δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιο είναι το ιδανικό περιβάλλον για σένα. Αν εστιάσεις μόνο στο οικονομικό κομμάτι, τα πράγματα είναι απλά. Αν σου δίνουν 10 στο ένα μέρος και 9 στο άλλο, θα πας εκεί που σου δίνουν 10. Προσωπικά, δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν είναι αυτή η νοοτροπία μου. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι να βρεθώ σε μια ομάδα που θα νιώθω άνετα και θα με εκτιμούν. Με εξιτάρει το γεγονός ότι ένας σύλλογος πιθανότατα πιστεύει ότι θα κάνει το επόμενο βήμα μαζί μου. Και όχι, δεν είναι απαραίτητο να παίζει στην EuroLeague»!