Παναθηναϊκός: Έντονη ζήτηση των εισιτηρίων για Αρμάνι και... Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Έντονη ζήτηση των εισιτηρίων για Αρμάνι και... Ολυμπιακό

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Έντονη ζήτηση των εισιτηρίων για Αρμάνι και... Ολυμπιακό
Έντονη είναι η κινητοποίηση των φίλων του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο την προσεχή Πέμπτη (8/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι «πράσινοι» μπορεί να μην κατάφεραν να φύγουν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη νίκη ωστόσο έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, παίζοντας πολύ καλύτερα τον τελευταίο μήνα.

Αυτή πρόοδος της ομάδας άναψε και και τη σπίθα των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κινητοποιηθεί για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ένα ματς όπου το «τριφύλλι» στο στοχεύει στην 4η σερί νίκη του στη διοργάνωση η οποία θα τον βάλει για τα καλά στο «κυνήγι» των playoffs. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένονται οι περισσότεροι φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ από την έναρξη της σεζόν και δεν αποκλείεται να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τους 12.000.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Μεγάλη ζήτηση υπάρχει και τα για εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι της Euroleague με τον Ολυμπιακό στις 30/12. Οι φίλοι των «πρασίνων» έσπευσαν από την επομένη του αγώνα στο ΣΕΦ να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι» για το ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης όπου είναι πολύ πιθανόν το πρώτο sold out της χρονιάς.