Παναθηναϊκός: Συνάντηση με γνωστούς... Λιθουανούς για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη

Παναθηναϊκός: Συνάντηση με γνωστούς... Λιθουανούς για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη
Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης βρήκε την ευκαιρία να δει... γνώριμα πρόσωπα στη Λιθουανία, αφού συναντήθηκε με τους άλλοτε συμπαίκτες του στην Λιετκαμπέλις στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε σε λιθουανικό έδαφος ενόψει του αγώνα με την Ζάλγκιρις (02/12, 20:00) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Και εκείνος που είναι ο πλέον κατάλληλος για μία... ξενάγηση πέραν του Γκουντάιτις είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ο διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις την περασμένη σεζόν φτάνοντας και μία ανάσα από τον τίτλο έχοντας αποκλείσει την ομάδα του Κάουνας στα ημιτελικά. Στο ταξίδι αυτό, λοιπόν, ο Καλαϊτζάκης βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει τους άλλοτε συμπαίκτες του, με τον Ντοβίντας Γκιεντράιτις να είναι και ο... αυριανός του αντίπαλος, αφού κέρδισε μία θέση στη Ζάλγκιρις το καλοκαίρι του 2022.

Ο Καλαϊτζάκης μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media γράφοντας «γνώριμα πρόσωπα»!

δ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.