Σλούκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν» (vid)

Σλούκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν» (vid)

Newsroom
Σλούκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν» (vid)
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Πόλη κόντρα στην Εφές (1/12, 19:30) και υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν φοβάται καμία ομάδα και καμία έδρα.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο τελευταίο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα, καθώς κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί ύστερα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε νιώσει. Πλέον είναι απολύτως έτοιμος και ξεκούραστος ενόψει του αγώνα με κάτοχο του τροπαίου, λέγοντας ότι «είναι παιχνίδι πρόκληση για εμάς».

Και συνέχισε: «Η Εφές έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της. Είναι δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχει κάνει συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Παρόλα αυτά, όμως, εμείς δεν φοβόμαστε και πηγαίνουμε εκτός έδρας με στόχο να παίρνουμε όλα τα αποτελέσματα. Γενικότερα είμαι αισιόδοξος για το ματς της Πέμπτης».

Όσον αφορά στα κλειδιά της αναμέτρησης, ο Κώστας Σλούκας τόνισε: «Θεωρώ πως το ματς θα κριθεί φυσικά στον έλεγχο του ρυθμού, στην δυναμικότητα και στο πόσο το θέλει ο κάθε ένας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.