Παρτίζαν: Σταδιακή επιστροφή για τους τραυματίες

Παρτίζαν: Σταδιακή επιστροφή για τους τραυματίες

Newsroom
Παρτίζαν: Σταδιακή επιστροφή για τους τραυματίες
Ο Ντάντε Έξουμ έβγαλε την ειδική μπότα από το πόδι του, ενώ καλά νέα για την Παρτίζαν και από την πλευρά των Αβράμοβιτς και Σμάιλαγκιτς.

Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν την Παρτίζαν, αρχίζουν σταδιακά να μένουν στο παρελθόν. Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σύντομα, ξεπερνώντας το πρόβλημα στο χέρι του.

Βέβαια ο Ζοτς δε θα τον χρησιμοποιήσει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου που είναι και η ημερομηνία της επιστροφής του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Άλεν Σμάιλαγκιτς που έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα.

Βέβαια η επιστροφή που αναμένεται είναι αυτή του Ντάντε Έξουμ. Ο φόργουορντ των Σέρβων τραυματίστηκε στο πόδι, μετά το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και φόρεσε ειδική μπότα, την οποία πλέον αφαίρεσε, μπαίνοντας σταδιακά ξανά σε ρυθμούς δράσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.