Ολυμπιακός: Στο Μόναχο με την Μπάγερν για το 4-0 εκτός έδρας

Ολυμπιακός: Στο Μόναχο με την Μπάγερν για το 4-0 εκτός έδρας
Ο Ολυμπιακός (5-2) αντιμετωπίζει την Μπάγερν (2-5) στο Μόναχο (21:30, NS Prime & live από το Gazzetta) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Η 8η στροφή της EuroLeague φέρνει τον Ολυμπιακό στο Μόναχο (21:30, NS Prime & live από το Gazzetta), με αντίπαλο την Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι. Μετά από τρία συνεχόμενα ματς στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός βγαίνει ξανά στο δρόμο, με στόχο να συνεχίσει το σερί που έχει δημιουργήσει από την αρχή της σεζόν στα εκτός έδρας ματς (3-0).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας θα πρέπει να διαπιστώσει την κατάσταση των τριών διεθνών της ομάδας (Παπανικολάου, Λούντζης, Λαρεντζάκης).

«Ξεκίνησε άσχημα αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει καλό momentum. Έχει κερδίσει τα τελευταία ματς και ειδικά αυτό στο Βερολίνο είναι πάντα σημαντικό γι’ αυτούς, τους δίνει έξτρα ώθηση. Στο Μόναχο παίζουν με ιδιαίτερο τρόπο, βγάζουν ενέργεια, πιέζουν την μπάλα.

Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Δε συμφωνώ ότι είναι μία ομάδα που δε σφύζει από ταλέντο. Έχουν μεγάλο ρόστερ, όπως μου έχει πει και ο προπονητής της, το γερμανικό πρωτάθλημα απαιτεί μεγάλο βάθος γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια και μεγάλη εμπειρία μέσα στο καλάθι», δήλωσε σχετικά με την Μπάγερν ο Μπαρτζώκας.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

17/11
Εφές - Μπαρτσελόνα 19:30
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 20:00
Βίρτους - Βαλένθια 21:30
Μπάγερν - Ολυμπιακός 21:30
Ρεάλ - Άλμπα 21:45
18/11
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 19:45
Ζάλγκιρις - Αρμάνι 20:00
Μονακό - Μπασκόνια 20:00
Παρτίζαν - Μακάμπι 21:30

@Photo credits: INTIME