Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Γουόλτερς, άπαντες παρόντες για Παρτίζαν

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Γουόλτερς, άπαντες παρόντες για Παρτίζαν
Ο Νέιτ Γουόλτερς, όπως και όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι στη διάθεση του Ράντονιτς μετά και την προπόνηση της Τρίτης με τα βλέμματα να στρέφονται στην Παρτίζαν των Ομπράντοβιτς, Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της EuroLeague και την... επιστροφή των Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ, με άπαντες να δίνουν το παρών στην προπόνηση της Τρίτης (01/11).

Απέναντι στην Παρτίζαν το βράδυ της Πέμπτης (03/11 - 21:30) ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Φυσικά αναμένεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να δουν για πρώτη φορά στα πράσινα τον Μπέικον, ενώ ο Γουόλτερς ξεπέρασε το πρόβλημα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από τη θλάση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Έτσι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης στο ΟΑΚΑ, όπου παρουσιάστηκε μαχητικός τόσο απέναντι στη Ρεάλ για την πρεμιέρα, όσο και κόντρα στη Μονακό, ψάχνοντας τη δεύτερή του νίκη στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.