Πάντερ: Έγινε μόλις ο δεύτερος ξένος αρχηγός στα 76 χρόνια της Παρτίζαν

Πάντερ: Έγινε μόλις ο δεύτερος ξένος αρχηγός στα 76 χρόνια της Παρτίζαν

Πάντερ: Έγινε μόλις ο δεύτερος ξένος αρχηγός στα 76 χρόνια της Παρτίζαν
Το τμήμα μπάσκετ της Παρτίζαν ιδρύθηκε το 1945 και ο Κέβιν Πάντερ έγινε μόλις ο δεύτερος ξένος αρχηγός στην ιστορία των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου.

Ο Κέβιν Πάντερ επιστρέφει φέτος στην EuroLeague με τέταρτη διαφορετική ομάδα αφού μετά τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι Μιλάνο, θα το πράξει με την Παρτίζαν.

Ο 29χρονος Αμερικανός περιφερειακός εντάχθηκε προ διετίας στην Παρτίζαν, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αποτελώντας μέλος της All-EuroCup Second Team 2022.

Πλέον θα εκτελεί χρέη αρχηγού, αποτελώντας μόλις τον δεύτερο κάπτεν των Σέρβων στα 76 χρόνια ζωής του κλαμπ έπειτα από τον Γάλλο Ζοφρί Λοβέρν.

«Είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός της Παρτίζαν. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται συχνά. Θα κάνω ό,τι μπορώ, είναι σπουδαία υπόθεση για μένα. Δεν είμαι εδώ για να "διδάξω" τους συμπαίκτες μου, δεν είμαι εδώ για να τους πω τι πρέπει να κάνουν αλλά για να βγάλω το καλύτερο από αυτούς. Στρέφονται σε εμένα όταν χρειάζονται κάτι, είμαι εδώ για να τους βοηθήσω» ανέφερε επί του θέματος ο Πάντερ.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.