Ερυθρός Αστέρας: «Ραντούλιτσα ο τελευταίος πρώην παίκτης της Παρτίζαν»

Ερυθρός Αστέρας: «Ραντούλιτσα ο τελευταίος πρώην παίκτης της Παρτίζαν»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ερυθρός Αστέρας: «Ραντούλιτσα ο τελευταίος πρώην παίκτης της Παρτίζαν»
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ο τελευταίος πρώην παίκτης της Παρτίζαν που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα (Delije)το ξεκαθάρισαν: Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ο τελευταίος Σέρβος παίκτης που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Παρτιζάν και θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα του Αστέρα.

Αυτό είναι το νόημα της ανακοίνωσης που εξέδωσαν, στην οποία κάνουν λόγο για συμφωνία με την ομάδα, για τη μη μελλοντική απόκτηση αθλητών που έχουν περάσει από το ρόστερ της Παρτίζαν, κάτι που ισχύει ανάμεσα στα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία.

Από το... deal φαίνεται πως υπάρχει μερική εξαίρεση για τους ξένους παίκτες που έχουν βάλει τα ασπρόμαυρα, αφού γι' αυτούς θα υπάρχει απόφαση κατά περίπτωση!

«Δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα με τον Ραντούλιτσα»

«Μιλήσαμε με τη διοίκηση και συμφωνήσαμε να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα με τον Ραντούλιτσα. Αλλά ζητήσαμε να εφαρμοστεί ο κανόνας του ποδοσφαίρου και στο μπάσκετ», αναφέρει η Delije.

Η... πρόταση των οργανωμένων έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του Αστέρα και το μέλλον θα δείξει, αν μπορεί να εφαρμοστεί.

@Photo credits: KK Crvena zvezda mts