Μούσα: «Ο Ντόντσιτς είναι σαν αδελφός μου, ήταν ρίσκο να έλθω στη Ρεάλ»

Μούσα: «Ο Ντόντσιτς είναι σαν αδελφός μου, ήταν ρίσκο να έλθω στη Ρεάλ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μούσα: «Ο Ντόντσιτς είναι σαν αδελφός μου, ήταν ρίσκο να έλθω στη Ρεάλ»
Ο Ντζάναν Μούσα φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ και στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της «Βασίλισσας» αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Λούκα Ντόντσιτς, τους στόχους του με τους Μαδριλένους και το ρίσκο της απόφασης να συνεχίσει την καριέρα του στο WiZink Center.

O Ντζάναν Μούσα αναδείχτηκε MVP στη Liga Endesa με την Μπρεογκάν κι εν συνεχεία, πήρε τα ταλέντα του και μετακόμισε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ αφού προηγουμένως έπαιξε με την εθνική ομάδα της Βοσνίας στο EuroBasket 2022.

Ο Μούσα φιλοξενήθηκε στο ισπανικό ES-radio όπου αναφέρθηκε αρχικώς στις σχέσεις του με τον Λούκα Ντόντσιτς: «Ο Λούκα είναι σαν αδελφός μου. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και κρατάμε επαφή. Πριν από το παιχνίδι, μιλούσαμε πολύ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι μόνο για την ομάδα αλλά για τα εστιατόρια της πόλης και άλλα πράγματα που μπορώ να κάνω εκεί όμως δεν θέλω να τα αναφέρω (γέλια). Η φιλία μας άρχισε πριν από πολλά χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Όσον αφορά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ, είπε: «Ήταν μια απόφαση που είχε ρίσκο όμως ο εκπρόσωπός μου, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς και εγώ κάναμε το μεγάλο βήμα. Η συμβουλή του τα προηγούμενα χρόνια ήταν: "Πήγαινε σε μια μικρή ομάδα σαν την Μπρεογκάν, δείξε ποιος είσαι και μετά θα έλθει η μεγάλη πρόταση. Και αυτό ακριβώς συνέβη! Πλέον είμαι πιο ώριμος. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι η Ρεάλ και να κατακτήσω τίτλους».