Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό μπορεί να με κρατήσει αλλά παραμένει όνειρο το ΝΒΑ»

Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό μπορεί να με κρατήσει αλλά παραμένει όνειρο το ΝΒΑ»

Γιώργος Κούβαρης
Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό μπορεί να με κρατήσει αλλά παραμένει όνειρο το ΝΒΑ»
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα του Gazzetta και αφού αναφέρθηκε στη νέα σεζόν αποκάλυψε και τις σκέψεις του όσον αφορά την παραμονή του στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι.

- «Γιωργάκη, να αγαπάς τον Παναθηναϊκό»

- «Κύριε Παύλο θα τον αγαπώ»

Στο περιθώριο του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Γιώργος Παπαγιάννης αποκάλυψε μια όμορφη συνομιλία που είχε με τον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, προκαλώντας συγκίνηση στους φίλους της ομάδας...

Πλέον ο "Γιωργάκης" μεγάλωσε και αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας καθώς ετοιμάζεται για την 7η σεζόν της καριέρας του με το τριφύλλι στο στήθος. Αν μη τι άλλο οι φετινές του αρμοδιότητες θα είναι πολύ πιο αυξημένες από το νέο του μετερίζι, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Ο διεθνής σέντερ θέλει να αφήσει πίσω τις δύο άσχημες σεζόν και να κοιτάξει μπροστά. «Κάθε ξεκίνημα μία καινούργια αρχή... Σίγουρα θα τα αφήσουμε πίσω. Μας έχει μείνει μία πικρή γεύση από την περασμένη σεζόν και θα το χρησιμοποιήσουμε σαν κίνητρο».

Μετά και τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, ευελπιστεί να παρουσιάσει η ομάδα ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε EuroLeague και Basket League όπου θέλει να ανακτήσει τα σκήπτρα από τον αιώνιο αντίπαλο. «Υπάρχουν προσδοκίες να πετύχουμε κάτι καλό» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχω μεγαλώσει σε αυτό το κλαμπ. Ξέρω τη νοοτροπία! Ως αρχηγός θέλω να φέρω τη σκέψη η ομάδα να δίνει το 100% κάθε φορά στο παρκέ, να βγάζει ενέργεια, πάθος».

Βέβαια το μεγάλο ερώτημα αφορά το μέλλον του καθώς το καλοκαίρι του 2023 ολοκληρώνεται το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ το 2018. Θα μείνει; Τι έχει σκεφτεί; Μπορεί η δεδομένη αγάπη του για τον Παναθηναϊκό να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ ή υπάρχει ακόμα στο μυαλό του η επιστροφή στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη;

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο Gazzetta και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του...

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του αρχηγού των «πρασίνων» στην κάμερά μας: