Ερυθρός Αστέρας: «Συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα»

Ερυθρός Αστέρας: «Συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα»

Δημήτρης Οικονόμου
Ερυθρός Αστέρας: «Συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα»
Έναν ακόμα Σέρβο, τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θέλει να εντάξει στην ομάδα του ο Ερυθρός Αστέρας, με τα σερβικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πέντε χρόνια μετά το τελευταίο του πέρασμα από την EuroLeague με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη διοργάνωση, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Σέρβος πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως μεταφέρει η «Telesport» και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση που θα επισημοποιήσει τον «γάμο» των δύο πλευρών.

Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε ο Ραντούλιτσα βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, διαψεύδοντας πως θα αφήσει το μπάσκετ για να ακολουθήσει μία μπάντα στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα τόνισε πως περίμενε την ευκαιρία του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κορέα και τους Γκογιάνγκ Όριονς για 21 παιχνίδια, μετρώντας 8.2 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 16:30 λεπτά.

Και αυτή θα είναι μάλλον στον Ερυθρό Αστέρα που θέλει να τονώσει ακόμα περισσότερο το γηγενές στοιχείο, ενώ τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα η συμφωνία με έναν ακόμα Σέρβο, τον Στέφαν Γιόβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.