Ραντούλιτσα: «Δεν ισχύει ότι απέρριψα πρόταση από την Euroleague για να συνοδεύσω μπάντα στις ΗΠΑ»

Γιώργος Κούβαρης
Ραντούλιτσα: «Δεν ισχύει ότι απέρριψα πρόταση από την Euroleague για να συνοδεύσω μπάντα στις ΗΠΑ»

bet365

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έδωσε νέα διάσταση στην είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, εξηγώντας ότι ουδέποτε είπε «όχι» σε πρόταση από ομάδα της Euroleague προκειμένου να συνοδεύσει μία ροκ μπάντα στις ΗΠΑ.

Ο Σέρβος σέντερ και άλλοτε και παίκτης του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2015-16 ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε αρνήθηκε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για χάρη ενός... road trip στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με σκοπό να οδηγήσει στην περίφημη «Route 66» η οποία συνδέει το Σικάγο με το Λος Άντζελες.

«Δεν διαβάζω τόσο πολύ εφημερίδες αλλά φίλοι μου, μου είπαν ότι απέρριψα την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα για να πάω ένα ταξίδι στις ΗΠΑ. Αυτό σίγουρα θα γίνει, αλλά δεν ξέρω πότε. Σίγουρα ωστόσο δεν πρόκειται να το βάλω μπροστά από την καριέρα μου, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα», ανέφερε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην «Mozzart Sport» και συνέχισε:

«Εξετάζω κάθε προσφορά πολύ προσεκτικά και σίγουρα δεν θα έβαζα κάτι που μου αρέσει πολύ πάνω από την καριέρα μου. Ακόμα είμαι ενεργός. Ειδικά εάν οι προσφορές προέρχονται από ομάδες της EuroLeague. Ξέρω ότι πολλοί με θεωρούν διαφορετικό, αλλά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο».

Και κατέληξε: «Προπονούμαι κάθε μέρα, περισσότερο από ποτέ. Ποτέ δεν ήμουν σε καλύτερη φόρμα. Δεν θυμάμαι να προπονήθηκα τόσο πολύ ακόμα και όταν ήμουν 20 χρονών. Νομίζω ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση τώρα από ό,τι όταν ήμουν πολύ νεότερος. Περιμένω να προκύψει κάτι. Δεν είμαι επιλεκτικός. Περιμένω τη σωστή ευκαιρία που θα είναι αντάξια της ηλικίας μου, της εμπειρίας μου και κάτι που θέλω στη ζωή μου».

 

Τελευταία Νέα