Γιαννακόπουλος: «Αν μέναμε στα καλοκαιρινά συμπεράσματα τα τελευταία 15 χρόνια, κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα ήταν νταμπλούχος» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γιαννακόπουλος: «Αν μέναμε στα καλοκαιρινά συμπεράσματα τα τελευταία 15 χρόνια, κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα ήταν νταμπλούχος» (vid)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν στο πάνελ για την παρουσίαση του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Αναφέρθηκε στην αλλαγή της διοίκησης στη EuroLeague, αλλά και στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για αρκετά ζητήματα που απασχολούν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του, Παύλο και για το τουρνουά που φέρει το όνομά του.

Αλλά σχολίασε τόσο την αλλαγή του CEO στη EuroLeague, όσο και το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί αυτό το καλοκαίρι. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της απόκτησης του ΟΑΚΑ από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Οι αλλαγές γίνονται πάντα για το καλύτερο. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, σαν αθλητής έχει μείνει στην ιστορία και ελπίζω να κάνει το ίδιο και στη διοίκηση της Euroleague.

Η προηγούμενη διοίκηση δεν άφησε πολύ ψηλά τον πήχη, οπότε δεν θα είναι δύσκολο για εκείνον. Του εύχομαι τα καλύτερα, και ελπίζω να έχουμε ένα καλύτερο προϊόν από αυτό που είχαμε τα προηγούμενα 20 χρόνια», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Για το ρόστερ της ομάδας: «Καλό είναι να μην κρίνουμε κάθε καλοκαίρι, αν μέναμε στα συμπεράσματα του καλοκαιριού τα τελευταία 15 χρόνια, τότε κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα ήταν νταμπλούχος.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πρέπει να κρίνουμε όταν οι ομάδες κάνουν προπονήσεις και έχουν αγώνες μαζί».

Το θέμα του ΟΑΚΑ

Για το ΟΑΚΑ και την καθυστέρηση της επίσημης ανακοίνωσης για την απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό: «Στις 19 Μαΐου βγήκε ο νόμος ότι το ΟΑΚΑ θα περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού. Θα μπορούσε να ήταν ένα καταπράσινο ΟΑΚΑ με κάποιες σουίτες, ωστόσο σε αυτό μείναμε λίγο πίσω. Ελπίζω σε άμεσο χρονικό διάστημα το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού, ώστε ο σύλλογος να έχει στην κυριότητα του το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκε και πήρε τα έξι ευρωπαϊκά».

Αναφορικά με το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» εξήγησε:

«Πλέον το τουρνουά αυτό έχει γίνει θεσμός. Είναι μία καλή ευκαιρία οι νέοι να μαθαίνουν, αλλά και οι παλιότεροι να θυμούνται τι προσέφερε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ευχαριστώ τις ομάδες που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά, όπως τις Εφές, Αρμάνι και Μακάμπι που ήρθαν φέτος. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει.

Ελπίζω, τις επόμενες ημέρες να δούμε πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστώ όλους όσους συνέλαβαν στην οργάνωση του τουρνουά. Εύχομαι μία σεζόν μακριά από τραυματισμούς. Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια και

Ελπίζω για μεγάλη προσέλευση του κόσμου για να στηρίξει την ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.