Ολυμπιακός: Το πρώτο «ζντο» και η προπόνηση στην Ulker Arena (vid)

Ολυμπιακός: Το πρώτο «ζντο» και η προπόνηση στην Ulker Arena (vid)
Την εικόνα από το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και τα πρώτα σουτ του Ολυμπιακού στην Ulker Sports Arena μετέφερε η ΚΑΕ μέσω του βίντεο που ανήρτησε ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και περνά στα φιλικά εκτός των τειχών. Στο πλαίσιο αυτό, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη όπου θα δώσει δύο φιλικά απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, το Σάββατο (10/9 - 19:00) και τη Δευτέρα (12/9 - 20:30).

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανήρτησε βίντεο τόσο από το ταξίδι προς την Τουρκία, όσο και από την... αναγνωριστική προπόνηση της ομάδας στην Ulker Sports Arena. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του τους Τόμας Γουόκαπ, Ταρίκ Μπλακ, Τζόελ Μπολομπόι, Αϊζάια Κάνααν, Ιωσήφ Κολοβέρος, Παναγιώτης Τσάμης, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τσαλμπούρης, Άλεκ Πίτερς, Σακίλ Μακ Κίσικ.

Απουσιάζουν οι διεθνείς που αγωνίζονται στο Eurobasket με το εθνόσημο, αλλά και ο Σάσα Βεζένκοβ ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη (08/09) στο ΣΕΦ, ωστόσο δεν ταξίδεψε με την αποστολή μετά από άδεια για λόγους ξεκούρασης.

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη: