Πάρις Λι: Στην Αθήνα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού

Πάρις Λι: Στην Αθήνα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού

Newsroom
Πάρις Λι: Στην Αθήνα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού
Ο Πάρις Λι πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Θα αναχωρήσει άμεσα, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Καμερούν.

Ο Πάρις Λι φόρεσε την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού και εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του ως παίκτης της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, του οποίου η πτήση έφτασε με καθυστέρηση στην Ελλάδα, θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν (22/8), ωστόσο αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα, αφού έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Καμερούν.

Πάρις Λι

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει στην κατοχή του διαβατήριο του Καμερούν και θα ενισχύσει κανονικά το συγκρότημα της χώρας στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δη στο «παράθυρο» της FΙΒΑ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του μήνα.

Συγκεκριμένα το Καμερούν έχει το χειρότερο ρεκόρ του ομίλου (1-5) στον οποίο βρίσκονται επίσης το Νότιο Σουδάν (6-0), η Αίγυπτος (5-1), η Τυνησία (4-2), το Κονγκό (4-2) και η Σενεγάλη (3-3).

Τα ματς στα οποία θα αγωνιστεί ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι το Κονγκό - Καμερούν (26/8, 18:30), το Καμερούν - Αίγυπτος (27/8, 18:30) και το Σενεγάλη - Καμερούν (28/8, 18:30).

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης