Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο πλευρό του Κάτας ο Χοσέ Μαρία Μπεροκάλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο πλευρό του Κάτας ο Χοσέ Μαρία Μπεροκάλ

Newsroom
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο πλευρό του Κάτας ο Χοσέ Μαρία Μπεροκάλ
Ο Χοσέ Μαρία Μπεροκάλ, πρώην βοηθός του Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα και του Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, θα βρεθεί στο πλευρό του Όντεντ Κάτας για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι μετά την ισχυροποίηση του ρόστερ της στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύεται και στην άκρη του πάγκου, με τον Χοσέ Μαρία Μπεροκάλ να είναι πλέον ο βοηθός του Όντεντ Κάτας.

Ο Καταλανός έχει πλούσιο βιογραφικό ως assistant στην EuroLeague, δουλεύοντας δίπλα σε προπονητές όπως ο Πέσιτς, ο Ιβάνοβιτς, ο Πασκουάλ και ο Μπαρτζώκας. Συγκεκριμένα με τον Μπαρτζώκα συνεργάστηκαν στο πέρασμα του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού, από την Μπαρτσελόνα το 2016, ενώ με ως βοηθός του Ιβάνοβιτς εργάστηκε στον Παναθηναϊκό μία χρονιά πριν.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε έναν προπονητή με εμπειρία και γνώση του ευρωπαϊκού μπάσκετ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Όντεντ Κάτας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.