Μπάγερν: Κοντά στον ΝΒΑer Κάσιους Γουίνστον

Μπάγερν: Κοντά στον ΝΒΑer Κάσιους Γουίνστον

Newsroom
Μπάγερν: Κοντά στον ΝΒΑer Κάσιους Γουίνστον
Η Μπάγερν Μονάχου του Αντρέα Τρινκιέρι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Κάσιους Γουίνστον ο ο οποίος είχε κάνει πέρασμα από το ΝΒΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BasketNews, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται πολύ κοντά στο να «κλείσει» τον Κάσιους Γουίνστον, λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Γκίλεσπι. Επιπλέον, η ομάδα του Τρινκιέρι έχει ανακοινώσει τους Γερμανούς Χάρις και Βίμπεργκ.

Ο Αμερικάνος άσος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του NCAA, βγαίνοντας δυο φορές στην All-American (2019, 2020) πεντάδα με τους Μίσιγκαν Στέιτ Σπάρτανς. Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο κολεγιακό πρωτάθλημα ο Γουίνστον επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του draft του 2020, υπογράφοντας με τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Ο 24χρονος δεν κατάφερε να βρει «χώρο» στο ΝΒΑ, καθώς βρισκόταν σε ένα συνεχές «πήγαινε-έλα» ανάμεσα στους Γουίζαρντς και την G-League στις δύο σεζόν του με την ομάδα της πρωτεύουσας. Φέτος, με αρκετά μικρή παρουσία στο ΝΒΑ μέτρησε 2 πόντους και 1 ασίστ ανά ματς, ενώ στην θυγατρική των Γουίζαρντς είχε κατά μέσο όρο 13.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ.