Άλεν Σμάιλαγκιτς: «Εμείς οι νεότεροι έχουμε πολλά να δείξουμε στην EuroLeague»

Άλεν Σμάιλαγκιτς: «Εμείς οι νεότεροι έχουμε πολλά να δείξουμε στην EuroLeague»

Newsroom
Άλεν Σμάιλαγκιτς: «Εμείς οι νεότεροι έχουμε πολλά να δείξουμε στην EuroLeague»
Ο Σμάιλαγκιτς τόνισε το κίνητρο που έχουν οι νεότεροι παίκτες της Παρτιζάν, ενόψει της EuroLeague της ερχόμενης περιόδου, βρισκόμενος μαζί με τον Τριφούνοβιτς στο καλοκαιρινό καμπ των Σέρβων.

Σμάιλαγκιτς και Τριφούνοβιτς ήταν οι καλεσμένοι του καλοκαιρινού καμπ της Παρτιζάν στο Ζλάτιμπορ, με τους μικρούς φίλους και επόμενους αστέρες της ομάδας που βρέθηκαν εκεί να ενθουσιάζονται, ζητώντας από ένα αυτόγραφο ή μία σέλφι.

Οι δύο παίκτες της Παρτιζάν έκαναν δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν, με τον Σμάιλαγκιτς να αναφέρεται στην EuroLeague της ερχόμενης περιόδου, κρατώντας λίγο πιο... χαμηλά την μπάλα, σε σχέση με τα όσα είπε ο Άντζουσιτς, που δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του να παλέψει για τον τίτλο.

«Άρχισα να προετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν και δεν έχασα την ευκαιρία να δω από κοντά τις νέες ελπίδες του συλλόγου. Η EuroLeague είναι μεγάλο βήμα για εμάς, ειδικά τους νεότερους και έχουμε πολλά να δείξουμε» ανέφερε ο 21χρονος Σέρβος.

Σε συνέχεια αυτών, ο Τριφούνοβιτς συμφώνησε για την πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Προσπαθώ να σέβομαι κάθε παιδί που ήρθε εδώ γιατί ήμουν και εγώ παιδί κάποτε. Η εγχείρησή μου τελείωσε όπως έπρεπε και επέστρεψα στις προπονήσεις. Θα προσπαθήσω να επανέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη νέα σεζόν. Όταν παίζεις μπάσκετ, η EuroLeague είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο και είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς που θα βρεθούμε εκεί πρώτη φορά. Μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

@Photo credits: Eurocup

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.