Μίροτιτς: «Τραυματίστηκε στον αχίλλειο και μένει εκτός για έξι μήνες»!

Μίροτιτς: «Τραυματίστηκε στον αχίλλειο και μένει εκτός για έξι μήνες»!

Newsroom
Μίροτιτς: «Τραυματίστηκε στον αχίλλειο και μένει εκτός για έξι μήνες»!
Ο Νίκολα Μίροτιτς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, την ώρα που η Μπαρτσελόνα τσεκάρει την περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον για να καλύψει το κενό!

Η Μπαρτσελόνα χάνει τον Νίκολα Μίροτιτς για τους επόμενους έξι μήνες λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το σερβικό telesport.rs, αποκαλύπτοντας τον σοβαρό τραυματισμό του σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα»!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μίροτιτς τραυματίστηκε στον αχίλλειο και οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες! Τονίζεται, δε πως πρώτος στόχος των Καταλανών για να καλύψουν το κενό του είναι ο Κρις Σίνγκλετον, η περίπτωση του οποίου ήλθε στο προσκήνιο τις προηγούμενες ημέρες για τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόκειται για τεράστιο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα που ενισχύθηκε με τους Βέσελι, Κάλινιτς, Σατοράνσκι όμως είναι υποχρεωμένη να πορευτεί δίχως τον Μίροτιτς, τον σούπερ σταρ των Καταλανών και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη που μέτρησε πέρσι 14 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μ.ό. σε 38 αγώνες στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.