Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Παπαπέτρου και με απόφαση Πεδουλάκη-Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Παπαπέτρου και με απόφαση Πεδουλάκη-Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Παπαπέτρου και με απόφαση Πεδουλάκη-Ράντονιτς
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα χρόνια, μετά και από απόφαση των Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρη Πεδουλάκη.

Όπως φαίνεται θα χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι του Παναθηναϊκού του 28χρονου φόργουορντ, με την Παρτίζαν να αποτελεί τον επόμενο προορισμό του, κάτι που βρήκε σύμφωνο το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού.

Βάσει του σχεδιασμού και των όσων είχαν στο μυαλό τους οι Ντέγιαν Ράντονιτς κα Αργύρης Πεδουλάκης για το νέο ρόστερ του Παναθηναίκού θεώρησαν πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν αποτελεί μέρος των όσων έχουν σκεφτεί. Αυτό είναι κάτι που γνώριζε και από την πρώτη στιγμή και ο ίδιος ο διεθνής μπασκετμπολίστας και για αυτό τον λόγο, είχε αρχίσει να...ψάχνεται εδώ και καιρό για άλλη ομάδα της Euroleague.

Όπως είναι γνωστό τοο buyout ύψους 400 χιλ. ευρώ λήγει την Παρασκευή 15/7, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να αφεθεί ελεύθερος, χωρίς να εισπράξουν κάποιο χρηματικό ποσό οι... πράσινοι. Και αυτό γίνεται διότι αφενός ο Παναθηναϊκός θέλει να βοηθήσει τον Παπαπέτρου να βρει ομάδα άμεσα για να συνεχίσει την καριέρα του και αφετέρου να συνεχιστεί ο σχεδιασμός του... πράσινου ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.