Παναθηναϊκός: Διεκδικεί τον Άντριους, στο κόλπο και η Παρτίζαν

Newsroom
Παναθηναϊκός: Διεκδικεί τον Άντριους, στο κόλπο και η Παρτίζαν
Ένα ακόμα όνομα για την περιφέρεια, αυτό του Άντριου Άντριους έχει πέσει στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό. Στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκεται και η Παρτίζαν!

Με τον Παναθηναϊκό να κινείται το τελευταίο διάστημα έχοντας ως κυριότερο μέλημα να ενισχύσει την περιφέρειά του, ο Άντριου Άντριους αποτελεί το τελευταίο όνομα το οποίο έπεσε στο τραπέζι. Μετά τους Γουόλτερς και Γκριγκόνις που προβάρουν τα πράσινα, ο Άντριους, που αγωνίστηκε πέρσι ως τον τελικό του EuroCup με την Μπούρσασπορ έχει προταθεί στην ομάδα του Ράντονιτς.

Για τον 29χρονο γκαρντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να μπει... σφήνα για την απόκτησή του.

Ο Άντριους μέτρησε 14 πόντους (39.8% απο το τρίποντο), 2.6 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ, υπό τις οδηγίες του Αλιμπίγεβιτς στην Μπούρσασπορ, αποτελώντας έναν εκ των πλέον κομβικών παικτών των Τούρκων, στην πορεία ως τον τελικό του EuroCup, κάτι που όπως φαίνεται θα του δώσει το... διαβατήριο για μεταγραφή σε ομάδα της EuroLeague.

@Photo credits: EuroCup

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.