«Σφήνα της Βαλένθια για Γκριγκόνις, νέα πρόταση με περισσότερα χρήματα»!

«Σφήνα της Βαλένθια για Γκριγκόνις, νέα πρόταση με περισσότερα χρήματα»!
Η Βαλένθια φέρεται να μπήκε δυνατά στο κυνήγι για την υπογραφή του Μάριους Γκριγκόνις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Λιθουανό περιφερειακό που απασχολεί τον Παναθηναϊκό!

Η περίπτωση του Μάριους Γκριγκόνις ήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό έπειτα από την αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο το encestando.es βάζει τη Βαλένθια στο παιχνίδι για την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ-φόργουορντ!

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Βαλένθια κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Μάριους Γκριγκόνις, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση έπειτα από τις δυο αρχικές προσπάθειες που έκανε για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της.

Αναφέρεται επίσης πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του όμως η Βαλένθια έχει ρίξει περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Παρεμπιπτόντως, οι Ισπανοί τον προσέγγισαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο έπειτα από τον τραυματισμό του Κλέμεν Πρέπελιτς όμως οι οικονομικές αξιώσεις της ΤΣΣΚΑ κατέστησαν ανέφικτη τη μεταγραφή του εκείνη την περίοδο.

Εξάλλου η Βαλένθια θα αγωνιστεί στην επόμενη EuroLeague μέσω wild card ενώ έχει ήδη ανακοινώσει τους Κρις Τζόουνς και Τζέιμς Γουέμπ.