Παναθηναϊκός: Δυνατό... μπάσιμο για Γκριγκόνις (vid)

Παναθηναϊκός: Δυνατό... μπάσιμο για Γκριγκόνις (vid)

Παναθηναϊκός: Δυνατό... μπάσιμο για Γκριγκόνις (vid)
Ο Μάριους Γκριγκόνις αποτελεί τον Νo1 στόχο του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό που άφησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Την ώρα που άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Νικ Καλάθη στην πρόταση του τριφυλλιού για κλειστό τριετές συμβόλαιο ύψους 4 εκατ, ευρώ, έχουν ξεκινήσει δυναμικά και οι υπόλοιπες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Μάριους Γκριγκόνις αποτελεί τον εκλεκτό του Ντέγιαν Ράντονιτς για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ και για αντικαταστάτη του Νεμάνια Νέντοβιτς και μάλιστα εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να κατατεθεί και επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη.

Ο Λιθουανός ωστόσο, εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναμένεται να μην αποτελέσει τροχοπέδη στο μπάσιμο του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του.

Βέβαια τα πάντα θα φανούν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει όλα τα δεδομένα για το συμβόλαιο που έχει ο Λιθουανός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φυσικά να μη χρειαστεί χρόνος μέχρι να ξεκαθαρίσει (και) αυτό το θέμα.

Tη σεζόν που πέρασε, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 16 ματς με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ (τα 3 ως βασικός), μετρώντας 8.5 πόντους, 1.9 ασίστ, 1.5 ριμπάουντ και 44% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, δίνοντας λύσεις στον σύλλογο από τη Μόσχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.