Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για Καλάθη

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για Καλάθη

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για Καλάθη
Η απάντηση του Νικ Καλάθη στην πρόταση του Παναθηναϊκού, την οποία αποκάλυψε πρώτο το Gazzetta, θα κρίνει τη συνέχεια στο μεταγραφικό σχεδιασμό των «πράσινων».

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή (ή όχι) του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει. Και η κλεψύδρα δεν διαθέτει μπόλικη άμμο.

Το Gazzetta είχε αποκαλύψει πρώτο την πρόταση των «πράσινων» στον πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα, η οποία πλησιάζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, με την απάντηση του διεθνούς γκαρντ να αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ώρα.

Όποια και αν είναι η απόφαση του Νικ, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς, τουλάχιστον αυτές που είναι σε άμεση εξάρτηση από την απόκριση του πρώην παίκτη τους.

Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται να προσθέσει τον 33χρονο παίκτη στο δυναμικό της. Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ίφε Λούντμπεργκ, κάτι μπορεί να έχει άμεση συνάρτηση με την πρόταση που έχει κάνει στον Καλάθη.

Οι άλλες ομάδες

Επιπλέον, τόσο η Μονακό, όσο και η Ζενίτ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Καλάθη, ενώ τον παίκτη επιθυμεί να αποκτήσει και η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ωστόσο ασχολείται και με την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν επικρατεί ούτε αισιοδοξία, ούτε απαισιοδοξία για την υπόθεση, παρά μόνο αναμονή για την απόφαση του Καλάθη.

@Photo credits: INTIME