Καλάθης: Τον θέλει ο Πασκουάλ στη Ζενίτ

Newsroom
Καλάθης: Τον θέλει ο Πασκουάλ στη Ζενίτ

bet365

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να αποτελέσει μήλον της έριδος για πολλές ομάδες και μία από αυτές που φέρεται να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αυτόν... ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται ο Τσάβι Πασκουάλ!

Όπως αναφέρουν στη Ρωσία η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του Νικ Καλάθη και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το... δικό της χτύπημα προκειμένου να τον αποκτήσει. Την είδηση για το ενδιαφέρον της Ζενίτ έκανε το «R-Sport» αναφέροντας ότι ο Έλληνας γκαρντ αποτελεί στόχο της ρωσικής ομάδας.

Βέβαια εκκρεμεί η αποδέσμευση του Καλάθη από την Μπαρτσελόνα καθώς θα πρέπει να λάβει αποζημίωση προκειμένου να αποτελέσει παρελθόν και αν ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Να σημειωθεί ωστόσο ότι η Ζενίτ δεν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην EuroLeague ή σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, παρά μόνο στην VTB League.

Στη Ζενίτ υπάρχει φυσικά και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον 33χρονο γκαρντ από την κοινή τους πορεία στον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος γκαρντ μέτρησε κατά μέσο όρο στην EuroLeague 7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 11.8 μονάδες στο PIR.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα