Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» Μπέικον (vids)

Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» Μπέικον (vids)

Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» Μπέικον (vids)
Ο Ντουέιν Μπέικον βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού και αναμένεται να ασχοληθεί «ζεστά» για την απόκτηση του.

Μετα την έλευση του Ντέγιαν Ράντονιτς και τις ανακοινώσεις των Πάρις Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του για την ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες από το πάνω ράφι της Euroleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ένας από αυτούς που «κοιτάζει» είναι και ο Ντουέιν Μπέικον ο οποίος έκλεψε την παράσταση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην rookie χρόνια του στην Euroleague.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για τα πιο «hot» ονόματα του μεταγραφικού παζαριού και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης . Ένας παίκτης που αγωνίζεται στο «δυο» και στο «τρία», με μέγεθος, αθλητικότητα και εξαιρετικός σκόρερ. Σε 29 ματς της Euroleague μέτρησε κατά μέσο όρο 14 πόντους και 3.1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 46% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα και 80% στις βολές.

Να σημειωθεί ότι ο Μπέικον εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος είναι και ο ατζέντης των Ντέγιαν Ραντονιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς. Το γεγονός αυτό μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι η περίπτωση του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άλλωστε ο ίδιος ο Μπέικον εξακολουθεί να έχει στο μυαλό του την επιστροφή στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε σε 207 ματς με τις φανέλες των Σαρλότ Χορνετς και Ορλάντο Μάτζικ έχοντας κατά μέσο όρο 7.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Παράλληλα οι Ράντονιτς και Πεδουλάκης εξετάζουν ενδελεχώς και άλλες περιπτώσεις από το πάνω ράφι προκειμένου να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ (σ.σ. ειδικά στη θέση «τέσσερα») και ταυτόχρονα να «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας.