Μονακό: «Αντίο» του Ντανίλο Άντζουσιτς

Μονακό: «Αντίο» του Ντανίλο Άντζουσιτς

Μονακό: «Αντίο» του Ντανίλο Άντζουσιτς
Το τέλος του από τους Μονεγάσκους σηματοδότησε ο Ντανίλο Άντζουσιτς μέσω του μηνύματος με το οποίο αποχαιρετά την ομάδα.

Την αρχή έκανε ο Πάρις Λι, λέγοντας «αντίο» στη Μονακό λίγο μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Βιλερμπάν στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Ωστόσο, η offseason συνεχίζεται και το ίδιο γίνεται με τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, με ένα ακόμη κομμάτι του παζλ μιας από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περασμένης σεζόν να αποχαιρετά.

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς ολοκλήρωσε με τη σειρά του την παρουσία του στους Μονεγάσκους. «Ήταν χαρά μου να είμαι μέρος μιας ιστορικής σεζόν για την AS Monaco. "Πέσαμε" λίγο πριν το τέλος τόσο στην EuroLeague όσο και στην LNB Pro A, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος και καταφέραμε να κρατήσουμε τον σύλλογο στην EuroLeague, εκεί που έπρεπε να είναι. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, η οικογένειά μου και εγώ απολαύσαμε πραγματικά το χρόνο μας στο Μονακό» έγραψε ο Σέρβος γκαρντ μέσω του Instagram του.

Ο Άντζουσιτς την περασμένη σεζόν μέτρησε 7.7 πόντους και 1.3 ριμπάουντ με 0.9 ασίστ στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Και πλέον αναζητά το νέο του σταθμό!