Ολυμπιακός: Απομακρύνεται ο Μιλουτίνοφ, ανένδοτη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ολυμπιακός: Απομακρύνεται ο Μιλουτίνοφ, ανένδοτη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta δεν αφήνει ελεύθερο τον Σέρβο σέντερ κι όλα δείχνουν πως δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήθελε σαν τρελός να παίξει στον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο ο ίδιος πλησίασε τους Πειραιώτες προκειμένου να ερευνήσει τις προθέσεις τους. Ο Ολυμπιακός φυσικά και ήθελε τον Σέρβο σέντερ στο ρόστερ της επόμενης σεζόν ειδικά από τη στιγμή που έριξε αρκετά χαμηλά τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο «Μίλου» δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί 2.7 εκατομμυρίων ευρώ, έχει πρόταση στα χέρια του από την Φενέρμπαχτσε αντί 2.2 εκατομμυρίων ευρώ και ο ίδιος πήγε στον Ολυμπιακό ζητώντας ένα ποσό της τάξης του 1.6-1.7 εκατομμυρίων ευρώ. Δυστυχώς όμως η μεταγραφή του δεν βρίσκεται ούτε στα χέρια του Ολυμπιακού ούτε στου Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά σε αυτά της ομάδας της Μόσχας.

Ο Αντρέι Βατούτιν σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta είναι ανένδοτος στο σενάριο να αφήσει τον Σέρβο σέντερ και όλα συνηγορούν πως ο 27άχρονος σέντερ θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας για μία ακόμη σεζόν. Στον Ολυμπιακό γνώριζαν την δυσκολία της υπόθεσης εξ αρχής κι έτσι σιγά σιγά θα κινηθούν σε εναλλακτικό πλάνο για τη θέση του δεύτερου ψηλού που θα πλαισιώσει τον Μουσταφά Φαλ.