«Σε προχωρημένες επαφές με τον Όσκαρ ντα Σίλβα η Μπαρτσελόνα»

«Σε προχωρημένες επαφές με τον Όσκαρ ντα Σίλβα η Μπαρτσελόνα»
Η Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τον Όσκαρ ντα Σίλβα, ο οποίος της σεζόν 2021-22 ξεχώρισε στην Euroleague με την Άλμπα Βερολίνου.

Όπως μετέδωσε το BasketNews, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Όσκαρ ντα Σίλβα, ο οποίος ξεχώρισε φέτος με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ (2.06μ.) μέτρησε 8.8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ ανά 18.4 λεπτά δράσης σε 33 αγώνες της Euroleague, ενώ στη Bundesliga κατέγραψε αντίστοιχα 11.5 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 31 παιχνίδια της Regular Season.

Ο Γερμανός ψηλός με ρίζες από την Βραζιλία έκανε ντεμπούτο τη σεζόν 2021-22 στη Euroleague, ενώ παλαιότερα είχε περάσει από την Λούντβιχσμπουργκ. Με την Άλμπα Βερολίνου είχε υπογράψει συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, το οποίο έχει ισχύ ως το 2024.

H Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει και τον Γιαν Βέσελι, επιθυμεί να ανανεώσει τη frontline της και στο πλαίσιο αυτό έχει προκρίνει την λύση του Όσκαρ ντα Σίλβα για το «4». Μένει να φανεί πως θα καταλήξει η συγκεκριμένη υπόθεση, τη στιγμή που τόσο η Άλμπα, όσο κι η Μπαρτσελόνα, αγωνίζονται για τα εγχώρια playoffs. Μέχρι στιγμής, σε τρεις αγώνες της γερμανικής post-season, ο ντα Σίλβα έχει στο ενεργητικό του 14.3 πόντους κι 6.7 ριμπάουντ ανά 22 λεπτά.