Άλμπα: Απέκτησε τον Όσκαρ ντα Σίλβα για τρία χρόνια (pic)

Άλμπα: Απέκτησε τον Όσκαρ ντα Σίλβα για τρία χρόνια (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Άλμπα: Απέκτησε τον Όσκαρ ντα Σίλβα για τρία χρόνια (pic)
Παίκτης της Άλμπα Βερολίνου θα είναι για την επόμενη τριετία ο Όσκαρ ντα Σίλβα, όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Μερικές ώρες πριν την πρεμιέρα της στην EuroLeague απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα (1/10, 22:00), η Άλμπα ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου παίκτη.

Ο 23χρονος Όσκαρ ντα Σίλβα, απόφοιτος του πανεπιστημίου του Στάνφορντ και πρώην μέλος της Λούντβιχσμπουργκ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον σύλλογο από το Βερολίνο και θα ενισχύσει το σύνολο του Ίσραελ Γκονζάλες στην θέση «4».

Ο νεαρός Γερμανός φόργουορντ (έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί κι ως σέντερ) με ρίζες από την Βραζιλία έκανε πέρσι το ντεμπούτο του στην Bundesliga, στην πρώτη του περιπέτεια ως επαγγελματίας, αγωνιζόμενος σε 17 ματς με 6.6 πόντους και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τον Αύγουστο είχε φορέσει τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Summer League του ΝΒΑ, καταγράφοντας 7.5 πόντους και 5 ριμπάουντ σε τέσσερις εμφανίσεις.

Ο Όσκαρ ντα Σίλβα είναι η 4η μεταγραφή που ολοκληρώνει η Άλμπα κατά την διάρκεια της off-season, μετά τους Τζέιλιν Σμιθ, Ταμίρ Μπλατ και Γιόβελ Ζούσμαν.

@Photo credits: mhp-riesen-ludwigsburg.de