Αρμάνι Μιλάνο: Δυνατό μπάσιμο για Ντέιβις (vid)

Αρμάνι Μιλάνο: Δυνατό μπάσιμο για Ντέιβις (vid)

Αρμάνι Μιλάνο: Δυνατό μπάσιμο για Ντέιβις (vid)
Όπως μετέδωσε η Mundo Deportivo, ο Μπράντον Ντέιβις απέρριψε τη νέα προσέγγιση της Μπαρτσελόνα και φέρεται να είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα της Αρμάνι Μιλάνο.

Η νέα προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να φτάσει σε συμφωνία για ανανέωση με τον Μπράντον Ντέιβις δεν καρποφόρησε, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, κι όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός σέντερ θα αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα μετά το τέλος της σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο 31χρονος σέντερ φέρεται να προτιμά την Αρμάνι Μιλάνο σε ο,τι αφορά τη συνέχιση της καριέρας του. Ο Ντέιβις αγωνίζεται από το 2019 στην Μπαρτσελόνα, ενώ παλαιότερα είχε φορέσει τις φανέλες των Ζάλγκιρις, Μονακό, Βαρέζε, Σαλόν, Μπρούκλιν Νετς και Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Μένει να φανεί το προσεχές καλοκαίρι αν πράγματι ο Ντέιβις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μιλάνου, με τον οποίο εκτιμάται πως έχει δώσει τα χέρια σε προφορικό επίπεδο προς ώρας. Φέτος στην Euroleague ο έμπειρος σέντερ μέτρησε κατά μέσο όρο 9.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 36 εμφανίσεις.