Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε για τον Πειραιά, δεν μας επηρεάζουν οι δηλώσεις Αταμάν»

Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε για τον Πειραιά, δεν μας επηρεάζουν οι δηλώσεις Αταμάν»

Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε για τον Πειραιά, δεν μας επηρεάζουν οι δηλώσεις Αταμάν»
O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την παρουσια του Ολυμπιακού στο Final 4 και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να το απολαύσει. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον ημιτελικό με την Εφές (19:00, 19/5, live Gazzetta) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας , o oποίος αναδείχθηκε προπονητής της σεζόν στη Euroleague, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final 4, αναφέροντας πως η ομάδα του χρειάζεται να παίξει με αυτοπεποίθηση και να κάνει περήφανο τον σύλλογο και τον Πειραιά.

«Τιμη για εμας που είμαστε εδώ στο ραντεβου των κορυφαίων. Αυτό που πρέπει να πω στους παίκτες μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πιέσουν ή να υπερβάλλουν για κάτι.Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να παίξουμε για τον σύλλογο μας, για την πολη μας, τον Πειραιά. Σπάνιο να βρίσκεται στη θέση αυτή. Θα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των ερυθρολεύκων.

Στη συνέχεια στάθηκε στην σχέση του με τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον ευατό μου, είναι μια ομαδική προσπάθεια. Είμαστε όλοι μαζί και παλεύουμε για τον στόχο. Οι φίλαθλοι, οι πρόεδροι, όλοι μας παλεύουμε. Γνωρίζω καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Ολυμπιακός σημαίνει πάθος και ακραία συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος για τη στιγμή. Τώρα είμαστε στην καλή μεριά, αλλά κανείς δεν ξέρεις τι θα φέρει η ζωή».

Για τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Αταμάν τις προηγούμενες μέρες και αν αυτές επηρεάζουν την ομάδα του: «Δεν υπάρχει καμιά αντίδραση. Σέβομαι τον κόουτς Αταμάν, κάνει σπουδαία δουλειά στην Εφές και την έχει στην κορυφή τα τελευταία τρία χρόνια. Εκφράζει την πίστη του. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Δεν μας ενοχλούν οι δηλώσεις του».