Βίρτους Μπολόνια: Στόχος ο Τζον Μπράουν

Βίρτους Μπολόνια: Στόχος ο Τζον Μπράουν

Newsroom
Βίρτους Μπολόνια: Στόχος ο Τζον Μπράουν
Σε «μήλον της έριδος» εξελίσσεται ο Τζον Μπράουν ΙΙΙ καθώς και η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να μπει στον... χορό για την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη παρουσία του στην EuroLeague με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν, ενώ συνεχίζει φέτος στην Ιταλία με τη φανέλα της Μπρέσια. Αν μη τι άλλο αποτελεί ένα από τα «hot» ονόματα ενόψει του καλοκαιριού, με τη Βίρτους Μπολόνια να έχει... κυκλώσει για τα καλά το όνομά του.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ημέρες η Μπαρτσελόνα και η Μονακό είναι δύο από τις ομάδες που έχουν βάλει στο ραντάρ του τον Τζον Μπράουν και όπως φαίνεται δεν θα είναι και οι μοναδικές. Όπως ανέφερε το encestando ο Αμερικανός έχει μπει για τα καλά και στους μεταγραφικούς στόχους της Βίρτους Μπολόνια, η οποία ψάχνει περαιτέρω ενίσχυση μετά την κατάκτηση του EuroCup και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην επόμενη EuroLeague.

O Μπράουν έχει κατά μέσο όρο 7.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2.3 κλεψίματα στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ πριν αποχωρήσει από την Ούνικς Καζάν μέτρησε 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.8 κλεψίματα στην EuroLeague.