Final 4, Ολυμπιακός, εισιτήρια: Sold out για το Βελιγράδι

Newsroom
Final 4, Ολυμπιακός, εισιτήρια: Sold out για το Βελιγράδι
Η EuroLeague ανακοίνωσε sold out ενόψει του Final 4 στο Βελιγράδι, μόλις λίγες ώρες μετά και το τέλος του Game 5 στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μονακό.

Δεν πέρασε καλά καλά ένα 24ωρο από το τελευταίο εισιτήριο που «τσέκαρε» ο Ολυμπιακός για το Βελιγράδι και το φετινό Final 4 της EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε sold out ενόψει των ημιτελικών (19/5) και του τελικού (21/5) στην «Stark Arena» της πρωτεύουσας της Σερβίας.

Βέβαια στο εν λόγω «sold out» δεν υπολογίζονται τα 600 εισιτήρια που έχει πάρει καθεμία ομάδα ξεχωριστά, καθώς είναι στην δική της διακριτική ευχέρεια ο τρόπος με τον οποίο θα τα διαθέσει στους φιλάθλους. Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος φίλαθλος τα «μαγικά χαρτάκια» του Final 4, είτε μέσω του επίσημου Fan-To-Fan Marketplace το οποίο λειτουργεί στο «www.f4tickets.com», είτε μέσω του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου του Final 4.

Τέλος είναι περιορισμένα και τα εισιτήρια VIP τα οποία εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα μέσω αίτησης στο [email protected].