Π. Αγγελόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Αταμάν για τις δηλώσεις ότι θα το πάρουν ξανά»

Π. Αγγελόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Αταμάν για τις δηλώσεις ότι θα το πάρουν ξανά»

Newsroom
Π. Αγγελόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Αταμάν για τις δηλώσεις ότι θα το πάρουν ξανά»
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας, στάθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Εργκίν Αταμάν.

Αρχικά το αφεντικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε στους παίκτες ότι «είμαστε περήφανοι, δείξατε όλη τη χρονιά πως είστε και είμαστε ομάδα. Η Μονακό ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις, θα του δείξετε τι αξίζετε».

Ενώ μιλώντας λίγο αργότερα για την επιτυχία της ομάδας του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς μιλάμε μετά από επιτυχίες. Συγχαρητήρια στον προπονητή, στους παίκτες στο σταφ, στον οργανισμό. Σε μια ανταγωνιστική Ευρωλίγκα με δυσκολίες περάσαμε στο Φάιναλ Φορ. Αυτό είναι επιτυχία. Δεν σημαίνει ότι χορτάσαμε. Τώρα η ομάδα προετοιμάζεται για Εφές και εμείς όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε να βοηθήσουμε να έχουμε στο Βελιγράδι. Η Μονακό ήταν η πιο αθλητική ομάδα της οκτάδας. Μας έφτασε στα όριά μας» και συνέχισε:

«Ήταν από τις πιο δύσκολες προκρίσεις. Είναι η 7η πρόκριση στις 13 χρονιές γιατί το 2020 δεν ολοκληρώθηκε. Είναι το 7ο Final 4 σε 13 σεζόν. Είναι ιστορικό επίτευγμα. Εκτός της ΤΣΣΚΑ και της Ρεάλ για εμάς να έχουμε πάει σε 7 Final 4 σε 13 σεζόν ίσως και εμείς να μην έχουμε συνειδητοποιήσει πώς έγινε. Είχαμε μια δύσκολη διετία που δεν παίζαμε στην Ελλάδα, για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Ήταν μια απόφαση που ήμασταν περήφανοι που την πήραμε. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο Final 4. Τα μηνύματα που έχουμε δεχτεί είναι κάτι συγκλονιστικό».

Όσο για τον ημιτελικό με αντίπαλο την Εφές; «Έχουμε ασπαστεί τη φιλοσοφία του κόουτς και ασχολούμαστε μόνο με τον Αταμάν. Οι δηλώσεις του πως θα πάρει ξανά η Εφές την Ευρωλίγκα είναι… δώρο, τον ευχαριστούμε για αυτές τις δηλώσεις. Ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν είναι κοντά στα 7,5 εκατ. μαζί. Αυτοί έχουν το βάρος. Είναι καλό να παίζουμε κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα. Θέλουν το ριπίτ, μόνο εμείς έχουμε κάνει το ριπίτ το 2013».