Ομπράντοβιτς: «Άξιζε να πάει ο Ολυμπιακός στο Final 4»

Newsroom
Ομπράντοβιτς: «Άξιζε να πάει ο Ολυμπιακός στο Final 4»
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη πρόκριση στο Final 4 και υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπομονή για να φτάσουν έως το τέλος.

Στην αρχική του τοποθέτηση , ο Σέρβος προπονητής είπε ότι «θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Άξιζε να πάει στο Final 4. Όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι, αλλά γιατί είχε ανθρώπους που είχαν υπομονή να αναπτύξουν αυτό το πρόγραμμα και να πάει η ομάδα μέχρι τέλους. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε κάτι καλό. Δείξαμε κάτι καλό. Θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Όπως φάνηκε στο τέλος ένα σύνολο παικτών, όπως; ο Σλούκας, έδειξαν πώς μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Εμείς αυτή την εμπειρία χρειαζόμαστε. Δεν είναι ότι προετοιμάζεις μόνο ένα παιχνίδι, αλλά προετοιμάζεις και το μέλλον. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έκαναν σπουδαία παιχνίδια».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την τελευταία περίοδο λέγοντας ότι «ήταν ένας παράγοντας. Ο Ολυμπιακός ήξερε να χρησιμοποιεί τις βολές. Στην τέταρτη περίοδο δεν παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε. Αυτό εννοώ σχετικά με την εμπειρία. Ο Ολυμπιακός πήγε στη γραμμή και αυτό έπαιξε ρόλο έκανε τη διαφορά» ενώ απέφυγε να κάνει προγνωστικά για το Final 4: «Όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες όταν θα βρεθούν εκεί. Πρόκειται για το Final 4, τις ομάδες που άξιζαν να βρίσκονται εκεί. Και τα δύο παιχνίδια ξεκινούν από το 50-50».

Κάνοντας τον απολογισμό της πορείας της Μονακό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι αλαζόνας, αλλά από την ώρα που ήρθα υπήρχαν στιγμές που υπήρχαν αμφιβολίες. Υπήρχαν φήμες ότι διώχναμε παίκτες. Ήταν κάπως χαοτικό όλο αυτό. Από εκείνη τη στιγμή που έφτασα είχα την πλήρη στήριξη στη δουλειά μου και είχα στήριξη για να κάνω πράγματα και να κερδίσουμε. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος με αυτό που κάναμε».

Και σε ερώτηση για τον Γιώργο Πρίντεζη, είπε: «Ξέρω ότι ένας Έλληνας παίκτης σταματάει μετά το τέλος της σεζόν .Ο Γιώργος Πρίντεζης εκπροσώπησε τον σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο και είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες. Απολαμβάνεις να τον βλέπεις για τον τρόπο που παίζει και πώς συμπεριφέρεται».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.