Ολυμπιακός: Άλλαξε ώρα το Game 5 με τη Μονακό

Ολυμπιακός: Άλλαξε ώρα το Game 5 με τη Μονακό
Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την επιστροφή στο Final 4 της EuroLeague απέναντι στη Μονακό το βράδυ της Τετάρτης 4/5 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε νέα ώρα απ' ό,τι ειχε αρχικώς οριστεί.

Η Μονακό νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 78-77 στο Πριγκιπάτο, έκανε το 2-2 κόντρα στους Πειραιώτες και έστειλε τη σειρά σε Game 5 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους (4/4 βολ., 3/5 δίπ., 3/4 τρίπ.) και τρεις ασίστ όμως αστόχησε σε μακρινό σουτ στην εκπνοή.

Έτσι, λοιπόν η σειρά επιστρέφει στο ΣΕΦ, εκεί όπου οι νίκες μοιράστηκαν την περασμένη εβδομάδα ενώ ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο την παράδοση καθώς σε 13 σειρές που κρίθηκαν σε Game 5, οι γηπεδούχοι μετρούν ισάριθμες νίκες και προκρίσεις στο Final 4. Το καθοριστικό ματς με τους Μονεγάσκους θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4/5 στις 21:30, αντί για τις 21:00 όπως είχε αρχικώς οριστεί.

Με δεδομένο μάλιστα πως αίρεται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και νόσησης για την πρόσβαση σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς από την 1η Μαϊου, η πρόσβαση στο ματς αναμένεται να γίνει χωρίς πιστοποιητικά ωστόσο θα ισχύει κανονικά το μέτρο της μάσκας.

@Photo credits: INTIME