Μονακό - Ολυμπιακός 78-77: Το τελευταίο 1:20 που έκρινε το ματς και το άστοχο τρίποντο του Σλούκα (vid)

Newsroom
Μονακό - Ολυμπιακός 78-77: Το τελευταίο 1:20 που έκρινε το ματς και το άστοχο τρίποντο του Σλούκα (vid)
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει από το Πριγκιπάτο με τα εισιτήρια για το Βελιγράδι, με τον Κώστα Σλούκα να αστοχεί σε buzzer beater τρίποντο.

Πραγματικό «γκραν γκινιόλ» έγινε στο «Gaston Medicine» καθώς τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία 1:20 του αγώνα Μονακό-Ολυμπιακός.

Αρχικά και με το σκορ στο 76-77 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου αστόχησε σε τρίποντο για το +4 στο 1:16, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντουέιν Μπέικον με off balance σουτ «έγραψε» το 78-77 υπέρ της γαλλικής ομάδας.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη καθώς είχε τη μπάλα στα χέρια του. Ο Μουσταφά Φαλ, πήρε τη μπάλα στο χαμηλό post έχοντας απέναντι του τον Μάικ Τζέιμς και πάσαρε στην περιφέρεια. Όμως το σουτ του Σλούκα που θα χάριζε τη νίκη στην ομάδα του δεν βρήκε στόχο και κάπως έτσι οι δύο ομάδες θα πάνε και σε... Game 5 την ερχόμενη Τετάρτη (4/5, 21:00) στο ΣΕΦ.

Δείτε τι έγινε το τελευταίο 1:20

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.