Η εκπομπή για το Μονακό - Ολυμπιακός (Game 3)

Η εκπομπή για το Μονακό - Ολυμπιακός (Game 3)

Newsroom
Η εκπομπή για το Μονακό - Ολυμπιακός (Game 3)
Η νύχτα ανήκει στον Ολυμπιακό που έκανε το break στο Μονακό, πήγε την σειρά στο 2-1 και πλέον την Παρασκευή ψάχνει τη νίκη για το Βελιγράδι! Οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Νίκος Παπαδογιάννης και Αντώνης Καλκαβούρας από την Αθήνα και οι Κωνσταντίνος Μελάγιες και Σάσα Βεζένκοφ από το Πριγκιπάτο σχολίασαν live στην εκπομπή του Gazzetta όσα έγιναν στο Game 3.

Η σειρά των play-offs της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μονακό μεταφέρθηκε επί γαλλικού εδάφους. Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έκανε το 2-1 στη σειρά, ξαναπήρε τα ηνία και την Παρασκευή θέλει μια νίκη για να βρεθεί στο final four! Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην εκπομπή του Gazzetta οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Νίκος Παπαδογιάννης και Αντώνης Καλκαβούρας... άνοιξαν γραμμή με το Πριγκιπάτο και συνομίλησαν με τον Κωνσταντίνο Μελάγιες και τον κορυφαίο του ματς Σάσα Βεζένκοφ για τον θρίαμβο των Πειραιωτών που έκαναν το 2-1 που τους έφερε πιο κοντά στο Βελιγράδι!

Ο άνθρωπος που πέτυχε 17 πόντους και πήρε και 9 ριμπάουντ τόνισε σχετικά με τους χαμηλούς τόνους που κρατούν όλοι στον Ολυμπιακό μετά το ματς: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί το 2-1 δεν είναι 3-1. Απέχει πάρα πολύ από το 3-1 οπότε πρέπει να έχουμε χαμηλούς τόνους για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής. Θα δούμε τι δεν κάναμε καλά για να το διορθώσουμε.

Ξέραμε πως το να κερδίσεις τη Μονακό μόνο με την άμυνα είναι δύσκολο. Παρόλο που κερδίσαμε στο πρώτο ματς δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Θέλαμε να πάμε πάνω από τους 80 πόντους για να κερδίσουμε. Εγώ έχω πολλά περιθώρια να παίξω καλύτερα από σήμερα και θα προσπαθήσω γι΄ αυτό. Αν φτάσουμε ως το τέλος όλοι θα θυμούνται την ομάδα κι αυτό είναι που μετράει».