Σχορτσανίτης σε Πρίντεζη: «Τι έγινε ρε φίλε; Είχες να βάλεις τρίποντο δυο χρόνια»! (vid)

Newsroom
Σχορτσανίτης σε Πρίντεζη: «Τι έγινε ρε φίλε; Είχες να βάλεις τρίποντο δυο χρόνια»! (vid)
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Γιώργος Πρίντεζης είχαν απολαυστικό διάλογο στην κάμερα του Gazzetta, με τον «Σόφο» να λέει στον αρχηγό του Ολυμπιακού πως πρέπει να κάνει τον σταυρό του που η Μονακό έχει τον Μάικ Τζέιμς!

Ο Ολυμπιακός «στραγγάλισε» τη Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικρατώντας με 71-54 και κρατώντας τους Μονεγάσκους στους 30 πόντους κάτω από τον μ.ό. τους φέτος! Μετά από το τέλος του ματς, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σχολίασε στην κάμερα του Gazzetta και τους Αντώνη Καλκαβούρα, Κωνσταντίνο Μελάγιες τη νίκη του Ολυμπιακού, εξηγώντας πως οι Πειραιώτες θα είναι σίγουρα στο Final 4.

Ο Big Sofo δεν... άντεξε όταν βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη και τον ρώτησε με αφορμή τη μεγάλη εμφάνιση του αρχηγού του Ολυμπιακού: «Τι έγινε ρε φίλε; Είχες να βάλεις τρίποντο δυο χρόνια! Τι έγινε σήμερα»;

Ο Πρίντεζης, ο οποίος τελείωσε το ματς με 12 πόντους (4/4 βολ., 1/1 δίπ., 2/2 τρίπ.) σχολίασε με τη σειρά του: «Για καλό τον πήρατε αυτόν (γέλια); Ένα κλασικό παιχνίδι πλέι οφ, λίγο νευρικό στην αρχή, πιο σκληρό. Όταν έχεις μια καλή χρονιά και έχεις μια καλή διάρκεια, νομίζεις σαν ομάδα πως πρέπει να τα βγάλεις όλα μέσα σε ένα δεκάλεπτο, κάτι το οποίο δεν γίνεται. Καταφέραμε και παίξαμε το μπάσκετ που μπορούσαμε, διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά την πίεση και πήραμε μια σημαντική νίκη. Μέχρι την επόμενη που θα είναι πιο σημαντική».

Όταν ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αποχώρησε, ο Σχορτσανίτης του είπε: «Να κάνεις τον σταυρό σου που έχουν τον Μάικ Τζέιμς»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.